Építőipari költségvetés készítés | Építészeti költségvetés készítés | Családi ház építőipari költségvetés készítés | Lakóépület építőipari költségvetés készítés | Társasház építőipari költségvetés készítés | Csarnok építőipari költségvetés készítés

Meglévő tervdokumentáció alapján elkészítjük Önnek a tételes költségvetés kimutatást, amit természetesen a piaci helyzet figyelembe vételével be is árazunk. Az általunk beárazott költségvetés kiírás egy iránymutatás lehet az Ön számára hogy milyen költségekkel kell kalkulálnia az építkezés folyamán.

Az árazott és árazatlan költségvetés kiírás PDF és Excel formátumban: 95.000.-Ft – tól

Elkészítési időtartam maximum 10-12 munkanap.

Engedélyezési tervdokumentáció átnézését követően az esetlegesen felmerülő hibákra felhívjuk a figyelmet és korrigáljuk. A dokumentáció egyeztetését követően elkészítjük Önnek a tételes költségvetés kimutatást, amit természetesen a piaci helyzet figyelembe vételével be is árazunk. Az általunk beárazott költségvetés kiírás egy iránymutatás lehet az Ön számára hogy milyen költségekkel kell kalkulálnia az építkezés folyamán.

Az árazott és árazatlan költségvetés kiírás PDF és Excel formátumban: 85.000.-Ft – tól

Elkészítési időtartam maximum 9-12 munkanap.

Meglévő építészeti költségvetés kiírásának beárazását elkészítjük az aktuális piaci ár figyelembevételével, vagy az Ön által megadott rezsióradíj alapján.

Meglévő építészeti költségvetés kiírás beárazásának díja: 45.000.-Ft-tól.

Elkészítési időtartam maximum 3-7 munkanap.

Egy sikeres építkezés kulcsa a megfelelő pénzügyi és műszaki ütemterv. A műszaki ütemterv segítségével meg tudjuk határozni az építkezés időtartamát, és a munkafolyamatok elvégzésének határidejét. A pézügyi ütemtervet kritériuma, hogy megfelelően hozzá legyen igazítva a műszaki ütemtervhez. Az ütemtervek elkészítését legalább 12 szakaszos bontásban készítjük el.

Pénzügyi és műszaki ütemterv elkészítés díja: 50.000.-Ft-tól.

Elkészítési időtartam maximum 5-8 munkanap.

Meglévő építkezések helyszíni felmérését és felmérési naplózását folyamatos Megrendelői egyeztetés alapján készítjük el, szerkeszthető formátumban.

Helyszíni felmérés díja: 10.000.-Ft/óra

Felmérési naplókészítés: 30.000.-Ft-tól

Helyszíni kiszállás: Egyeztetést követően kerül meghatározásra.

Elektronikus napló készenlétbe helyezéstől, egészen az utolsó főnapló lezárásig végigkísérjük Önt. Elvégezzük a fő/alnapló megnyitását, feltöltjük szerződéseket és a szükséges dokumentumok, illetve elvégezzük a napi jelentést is.

Elektronikus napló készenlétbe helyezés: 20.000.-Ft-tól

Elektronikus napló vezetése: 25.000.-Ft-tól

Építkezése befejeztével segítünk Önnek elintézni a hatósági bizonyítványt, vagy a használatba vételi engedélyt. Beszerezzük a szükséges dokumentumokat, ETDR rendszeren keresztük beadjuk az igénylést.

Hatósági bizonyítvány és használatba vételi engedély ügyintézési díja: 40.000.-Ft-tól 

Visszahívás kérése

Online kapcsolatfelvétel